Derfor elsker du sjokolade!
Hvorfor elsker vi sjokolade? Les og lær 🙂
http://mostlyaboutchocolate.com/our-love-affair-with-chocolate/
Derfor elsker du sjokolade! Read More »
Hvorfor elsker vi sjokolade? Les og lær 🙂
http://mostlyaboutchocolate.com/our-love-affair-with-chocolate/
Derfor elsker du sjokolade! Read More »
Hvor mye har egentlig produksjonsprosessen å si for smaken av forskjellige typer sjokolade?
Denne artikkelen beskriver to nesten identiske sjokolader kun skilt ved at kakaobønnene er snudd henholdsvis to og tre ganger i løpet av fermenteringen…!
Fermentering og smak Read More »
I anledning kjemiens år og tett etter sjokoladesmakingen for Siviløkonomforeningen Econa fikk også Sivilingeniørene i Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening denne uken lære om den fascinerende gastrokjemien som er grunnlaget for og kan oppleves gjennom smaking av fin sjokolade. Visste du at kakao kan inneholde over 1500 forskjellige aromakomponenter?
Sjokoladekjemi for ingeniører Read More »
For deg som er glad i sjokolade med spennende smaker har kanskje Østerrikske z o t t e r Schokoladen Manufaktur det mest kreative utvalget i verden.Hva tror du om sjokolade med curry & banansmak, tigernøtt & mandarin, søt vin & bacon eller peanøtter & ketchup?
Smaker fra Østterike Read More »