Nyhet: Sjokoladepakke romantikk
Mangler du bryllupsgave? Vi har lansert en ny sjokoladepakke med romantikktema! Passer også veldig godt hvis du bare vil gi noen en ekstra oppmerksomhet
Nyhet: Sjokoladepakke romantikk Read More »
Mangler du bryllupsgave? Vi har lansert en ny sjokoladepakke med romantikktema! Passer også veldig godt hvis du bare vil gi noen en ekstra oppmerksomhet
Nyhet: Sjokoladepakke romantikk Read More »
I dag må være den store utdrikningsdagen og vi har back-to-back sjokladesmakinger hele dagen. Kjempegøy!
Den store utdrikningsdagen! Read More »
Det ble de heldige jentene i utdrikningslaget til Bojana som stakk av med sommertilbudet vårt i år! Vi håper alle får flere spennende sjokoladeopplevelser i tiden fremover, og ønsker den kommende bruden lykke til med bryllupet!
Vi føler oss ekstra gavmilde i sommerværet og kjører superkampanje med 50% rabatt på sjokoladesmaking for seks personer i Oslo. Førstemann til mølla! Kontakt oss på [email protected]
Supertilbud på sjokoladesmaking hjemme! Read More »
Prøv med Valrhona Araguani 72% for en kraftig og fyldig smak eller Michel Cluizel Mangaro Lait 50% for en mildere og rundere smak. Begge finner du i nettbutikken vår Og husk å smelte sjokoladen forsiktig for unngå at den blir brent!
Jordbær og sjokolade! Read More »
I dag, 1. april, er siste frist for å sikre seg kvalitetssjoklade til påske fra nettbutikken vår! Bestiller du for mer enn 500,-, får du med en liten pose med forskjellige småsjokolader fra Valrhona og Michel Cluizel som du kan putte i påskeegget!
Sendingsfrist påsken 2014! Read More »
Vi gratulerer danske Friis Holm med semifinaleplass i International Chocolate Awards.
Sjokoladen de lager er bare helt fantastisk og de har en flott etisk profil. Vi håper de går helt til topps i år også!
http://www.internationalchocolateawards.com/2014/03/european-semi-final-2014-grand-jury-finalists/
Gratulerer Friis Holm! Read More »
Nettbutikken vår har stengt i uke 15 og 16, så om du vil sikre deg sjokolade til påsken må du bestille før 1. april. Løp og kjøp!
https://www.sjokoladesmaking.no/butikk/sjokolader/
Frist for sjokolade til påske! Read More »
“Put “eat chocolate” at the top of your list of things to do today. That way, at least you’ll get one thing done”. Bra idé synes vi og vi har satt det på vår liste! Vi skal nemlig smake oss igjennom sortimentet til The Grenada Chocolate Company i dag
Du finner en rekke spennende sjokoladetyper som ikke er laget av barnearbeidere og som passer til både hverdags og fest i vår nettbutikk.
Bidrar påskesjokoladen din til slaveri? Read More »
Da har vi endelig trukket vinneren av Sjokoladesmaking.no sin kalenderkonkurranse. Vi gratulerer Marianne Traran som får en 2014-kalender med lekre sjokoladebilder!
Vinner av kalenderkonkurransen! Read More »
Happy Valentines Day! Read More »
Ny konkurranse! Denne gangen kan du vinne en lekker sjokoladekalender med flotte sjokoladebilder som vil gi deg vann i munnen gjennom hele 2014!
Meld deg på konkurransen her!
Planlegger du å kjøpe valentinsgave til noen? Hva med en sjokoladepakke med en lommeguide til sjokoladesmaking? Nettbutikken vår er åpen!
Tips til valentinsgave! Read More »
Vi har dagskalender med sjokoladetema på kontoret og dagens lille sitat passer veldig godt til mørke og kalde dager i januar!
Dagskalender med sjokoladesitater! Read More »
Nytt år, nye muligheter! Mange nye muligheter til å kutte godteri-sjokoladen fra matbutikken og spise mørk kvalitetssjokolade!
Syv grunner hvorfor mørk sjokolade gir helsegevinster:
http://authoritynutrition.com/7-health-benefits-dark-chocolate/
Syv helsegevinster ved å spise mørk sjokolade! Read More »
Sjokoladefondant laget med ordentlig kvalitetssjokolade er helt perfekt som dessert. Vi har testet denne oppskriften med forskjellige kvalitetssjokolader, men synes den blir best med Valrhona Alpaco 66%. Sjokoladen gir fondanten en balansert smak og litt fruktig preg, og kan virkelig ikke sammenlignes med fondanter laget av vanlig bake- eller kokesjokolade.
Sjokoladefondant med kvalitetssjokolade! Read More »